Полезни съвети

Изравняване на стени и подове при лепене на плочки

Отлепени и счупени плочки при неправилно изравняване на стена

Съвети за правилно изравняване на стени и подове преди залепване на плочки и подови настилки със замазка, варо-циментова мазилка, лепене на гипсокартон.

Избягване на отлепване, разместване и напукване на плочки при изравняване с еластично лепило за плочки Ceresit CM 12.

Лепене на плочки в баня

Начини за лепене на плочки

Когато обмисляте новата си баня, не мислете само за вида и цветовете на плочките, но и за начина на тяхното подреждането, който дава допълнителни възможности за постигане на ефектен интериор.

Прочетете какви различни начини за лепене на плочки може да се ползват за да направите банята по-интересна - право лепене, диагонално, рибена кост, със засичане, модулно и др.

Какви интериорни ефекти се получават с тях, в кои случаи и как се използват.

Как да изберем плочки за баня?

Лепене на плочки с различни размери при душ

Полезни съвети за избор на материали, цветове, покрития и размери на плочки за баня, в зависимост от размерите на банята и желания интериорен дизайн.

Предимства и недостатъчи на различните видове плочки за баня и как да изберете най-доброта комбинация за ремонт или направа на нова баня.

Основен ремонт на апартамент

Ремонт на апартамент

Предстои ви основен ремонт на ново за вас жилище или просто желаете да подобрите стария дом, то тогава основният ремонт трябва да бъде добре планиран.

Добрият план предполага да бъдат избегнати излишни разходи и проблеми от рода на: неправилно предвидени ВиК инсталации, ел.канали, преградни стени и др.

Независимо дали жилището ви е ново строителство, основни ремонти често се налагат.

Как да избегнем появата на мухъл е плесен в банята?

Банята е най-влажното помещение в дома

Мухълът и плесента са видове гъбички, които се появяват на влажни места в дома Ви, загрозяват външния вид на стените с тъмни петна, създават неприятна миризма и причиняват алергии (дихателни проблеми, кашлица, мигрени, обриви) на много хора, като най-уязвими са децата.

Естествено е банята, която е най-влажното помещение в дома Ви, да изисква специални грижи за предпазване от мухъл и плесени.

Направете качествена хидроизолация и осигурете добра вентилация на банята за да осигурите здраве и комфорт за семейството си.

Инвестирайте в основен ремонт на апартамента си!

Ремонт на апартамент

Основният ремонт на апартамент е знаменателно събитие в живота на всяко семейство.

Той е свързан със значителни разходи, отнема време, причинява неудобства за живущите в процеса на ремонта и има дълготрайни последствия – с направеното при ремонта ще живеете много години и дори десетилетия.

Основният ремонт на апартамент е инвестиция, спестяване на средства. Ремонтът повишава цената на Вашия имот. Така спестявате дългосрочно.

Съвети за ремонт на вход и стълбище

Ремонт на стълбище

Входът не е само част от сградата в която живеете, входът е част от Вашият дом!

Дори да направите ремонт на Вашето жилище и да монтирате красива входна врата, ако пред нея е олющено, надраскано, тогава ефектът от ремонта на жилището и новата му входна врата се губи.

Съвети за ремонт на вход и стълбище.