Основен ремонт на апартамент

Предстои ви основен ремонт на ново за вас жилище или просто желаете да подобрите стария дом, то тогава основният ремонт трябва да бъде добре планиран.

Добрият план предполага да бъдат избегнати излишни разходи и проблеми от рода на: неправилно предвидени ВиК инсталации, ел.канали, преградни стени и др.

Независимо дали жилището ви е ново строителство, основни ремонти често се налагат.

При панелните жилища и старите тухлени сгради ремонтът трябва да се стартира от къртене и извозване, ВиК и ел.инсталации, нова дограма, ако има нужда, замазки, подови настилки и шпакловка, обръщане на врати и прозорци, баня и накрая латекс.

Дори и при ново строителство се налага намесата на ел.инсталации и ВиК, направата на преградни стени. Поради това, че не цялото ново строителство е рационално за ползване помещение. Да не споменаваме, че има ново строителство само на турбозолна мазилка, без плочки, подови настилки, шпакловки и др.

При извършване на строителните дейности, понякога излизат непредвидени неща, за които нито вие, нито ние можем да предвидим, за това ви съветваме да отделите капитал извън офертата. И ако всичко върви по план, това ще са ви спестени средства.