Ремонт на баня

Изравняване на стени и подове при лепене на плочки

Отлепени и счупени плочки при неправилно изравняване на стена

Съвети за правилно изравняване на стени и подове преди залепване на плочки и подови настилки със замазка, варо-циментова мазилка, лепене на гипсокартон.

Избягване на отлепване, разместване и напукване на плочки при изравняване с еластично лепило за плочки Ceresit CM 12.

Ремонт на фоайето на Националния студентски дом

Извършихме цялостен ремонт на фоайето на Националния студентски дом – известен и забележителен архитектурен паметник на културата. Ремонтът бе завършен през м. юни 2019 г.

Интериорът на фоайето бе амортизиран и извършените строителни ремонти обновиха и промениха изцяло облика на помещенията със съвременен красив дизайн и качествени нови строителни материали.

Окачен таван и боядисване с латекс
Лепене на плочки на пода в тоалетни
Боядисване с латекс във фоайето

Лепене на плочки в баня

Начини за лепене на плочки

Когато обмисляте новата си баня, не мислете само за вида и цветовете на плочките, но и за начина на тяхното подреждането, който дава допълнителни възможности за постигане на ефектен интериор.

Прочетете какви различни начини за лепене на плочки може да се ползват за да направите банята по-интересна - право лепене, диагонално, рибена кост, със засичане, модулно и др.

Какви интериорни ефекти се получават с тях, в кои случаи и как се използват.

Как да изберем плочки за баня?

Лепене на плочки с различни размери при душ

Полезни съвети за избор на материали, цветове, покрития и размери на плочки за баня, в зависимост от размерите на банята и желания интериорен дизайн.

Предимства и недостатъчи на различните видове плочки за баня и как да изберете най-доброта комбинация за ремонт или направа на нова баня.

Как да избегнем появата на мухъл е плесен в банята?

Банята е най-влажното помещение в дома

Мухълът и плесента са видове гъбички, които се появяват на влажни места в дома Ви, загрозяват външния вид на стените с тъмни петна, създават неприятна миризма и причиняват алергии (дихателни проблеми, кашлица, мигрени, обриви) на много хора, като най-уязвими са децата.

Естествено е банята, която е най-влажното помещение в дома Ви, да изисква специални грижи за предпазване от мухъл и плесени.

Направете качествена хидроизолация и осигурете добра вентилация на банята за да осигурите здраве и комфорт за семейството си.

Инвестирайте в основен ремонт на апартамента си!

Ремонт на апартамент

Основният ремонт на апартамент е знаменателно събитие в живота на всяко семейство.

Той е свързан със значителни разходи, отнема време, причинява неудобства за живущите в процеса на ремонта и има дълготрайни последствия – с направеното при ремонта ще живеете много години и дори десетилетия.

Основният ремонт на апартамент е инвестиция, спестяване на средства. Ремонтът повишава цената на Вашия имот. Така спестявате дългосрочно.

Страници